Spinaziesalade met aardbeien en pecannoten
Fruitige salade die erg lekker is als lunch, maar met onze variatie tips maak je er in een handomdraai een goed vullende maaltijdsalade van.
Wat heb je nodig:
- Spinazie 200 gram
- Aardbeien 300 gram
- Handje Pecannoten
- Chufa Schaafsel
- Olijfolie
- Ahornsiroop
- Balsamico creme
Bereiding:
Was de spinazie, scheur deze in wat kleinere stukjes en leg deze in een mooie schaal. Snijd de aardbeien in vieren en verdeel over de spinazie. Hak of breek de pecannoten en verdeel deze ook over de spinazie en aardbeien.
Maak een dressing van walnoten- of een lekkere olijfolie, ahornsiroop en balsamico crème. Giet deze over de salade en strooi er als laatste nog wat chufa schaafsel overheen om de salade helemaal af te maken.
Variatie tip:
Wil je er een echte maaltijdsalade van maken, vul de salade dan aan met fusilli pasta, avocado en eventueel mozzarella bolletjes of fetakaas.Â
Smakelijk!