Do you have a question about this product?
Our employee is happy to help you find the right product
Biologisch zeebanket met zachte praliné vulling. Gezoet met kokosbloesemsuiker. Lees meer.
Our employee is happy to help you find the right product
Deze heerlijke zeevruchten hebben een Praliné vulling op basis van hazelnoten.
Wiloco chocolade is vervaardigd door chocolatier Montserrat uit Anzegem, een artisanaal familiebedrijf dat zich al jaren specialiseert in biologische, suikervrije en - meer recentelijk - ook melk- en lactosevrije chocoladeproducten.
Koel en droog bewaren.
Niet geraffineerde gedhydrateerde rijstsiroop*, kokosbloesemsuiker (28,1%)*, cacaoboter*, hazelnoten (12,4%)*, cacaomassa*, natuurlijk aroma (vanille)*, emulgator: zonnebloemlecithine*.
*Organic ingredient, product certified by Certisys BE-BIO-01.
Cacaobestanddelen ten minste: 30% in tropisch witte chocolade en 47% in tropisch bruine chocolade.
Verwerkt in een bedrijf waar noten, soja en melkbestandsdelen verwerkt worden.
Energie | 2338 kJ / 563 kJ |
Vetten | 37 g |
- waarvan verzadigd | 18,3 g |
Koolhydraten | 55,7 g |
- waarvan suikers | 28,1 g |
Eiwitten | 2,9 g |
Zout | 0,14 g |
150 gram (5,29 oz).
België
Montserrat bvba, Boonhoek 22, 8880 Ledegem, België.