Do you have a question about this product?
Our employee is happy to help you find the right product
Witte biologische chocolade op basis van kokosbloesemsuiker met praliné. Lees meer.
Our employee is happy to help you find the right product
De inmiddels bekende speciale chocolade die verkrijgbaar is met Sinterklaas en Pasen, is nu het hele jaar door bereikbaar.
Wiloco chocolade is vervaardigd door chocolatier Montserrat uit Anzegem, België, een artisanaal familiebedrijf dat zich al jaren specialiseert in biologische, suikervrije en - meer recentelijk - ook melk- en lactosevrije chocoladeproducten. Chocolade die qua smaak ook nog eens uitzonderlijk lekker is.
Koel en droog bewaren.
Niet-geraffineerde gedehydrateerde rijstsiroop*, kokosbloesemsuiker 28%*, cacaoboter*, hazelnoten 12,4%*, cacaomassa*, emulgatorL zonnebloemlecithine*, natuurlijk aroma (vanille)*.
*organic ingredient, product certified by Certisys BE-BIO-01.
Cacaobestanddelen ten minste: 38% in tropisch witte chocolade.
Droog en koel bewaren.
Energie | 2337 kJ / 562 kcal |
Vetten | 36,9 g |
- waarvan verzadigd | 18,3 g |
Koolhydraten | 55,7 g |
- waarvan suikers | 28,2 g |
Eiwitten | 2,9 g |
Zout | 0,14 g |
90 gram (3,17 oz).
België.
Montserrat bvba, Boonhoek 22, 8880 Ledegem, België.