Do you have a question about this product?
Our employee is happy to help you find the right product
Reep van biologische zwarte chocolade op basis van kokosbloesemsuiker met praliné. Lees meer.
Our employee is happy to help you find the right product
De inmiddels bekende speciale chocolade die verkrijgbaar is met Sinterklaas en Pasen, is nu het hele jaar door bereikbaar. De chocolade is gezoet met kokosnootsuiker, een natuurlijk, duurzaam en ongeraffineerd zoetmiddel met een lage glycemische index (35).
Wiloco chocolade is vervaardigd door chocolatier Montserrat uit Anzegem, een artisanaal familiebedrijf dat zich al jaren specialiseert in biologische, suikervrije en - meer recentelijk - ook melk- en lactosevrije chocoladeproducten. Chocolade die qua smaak ook nog eens uitzonderlijk lekker is.
Koel en droog bewaren.
37.6% kokosnootsuiker*, cacaomassa*, cacaoboter*, hazelnoten*, niet geraffineerde gedehydrateerde rijstsiroop*, natuurlijk aroma (vanille)*, zonnebloemlecithine*
* Organic ingrediënt, product certified by Certisys BE-BIO-01.
Cacaobestanddelen ten minste: 66% in tropsich zwarte chocolade.
Verwerkt in een bedrijf waar noten en melkbestanddelen verwerkt worden.
Energie | 2286 kJ / 548 kcal |
Vetten | 35,6 g |
- waarvan verzadigd | 13,3 g |
Koolhydraten | 54,4 g |
- waarvan suikers | 34,6 g |
Eiwitten | 5,1 g |
Zout | 0,15 g |
90 gram (3,1 oz).
België.
Montserrat BVBA, Boonhoek 22, 8880 Ledegem, België.