Do you have a question about this product?
Our employee is happy to help you find the right product
Heerlijke bonbons met Praliné vulling, 24 stuks in een doosje. Lactosevrij en gezoet met kokosnootsuiker. Lees meer.
Our employee is happy to help you find the right product
De inmiddels bekende speciale chocolade die verkrijgbaar is met Sinterklaas en Pasen, is nu het hele jaar door bereikbaar. Deze heerlijke bonbons hebben de zachte Praliné vulling.
De chocolade is gezoet met kokosnootsuiker, een natuurlijk, duurzaam en ongeraffineerd zoetmiddel met een lage glycemische index (35).
Wiloco chocolade is vervaardigd door chocolatier Montserrat uit Anzegem, een artisanaal familiebedrijf dat zich al jaren specialiseert in biologische, suikervrije en - meer recentelijk - ook melk- en lactosevrije chocoladeproducten. Chocolade die qua smaak ook nog eens uitzonderlijk lekker is.
Koel en droog bewaren.
Kokosnootsuiker*, cacaoboter*, niet geraffineerde gedehydrateerde rijstsiroop*, cacaomassa*, hazelnoten* (13%), natuurlijk aroma (vanille)*, emulgator: zonnebloemlecithine*
* Organic ingredient, product certified by Certisys BE-BIO-01.
Cacaobestanddelen ten minste: 38% in tropisch witte chocolade, 47 % in tropisch bruine chocolade , 66% in tropisch zwarte chocolade.
Verwerkt in een bedrijf waar noten en melkbestanddelen verwerkt worden.
Energie | 2311 kJ / 551 kcal |
Vetten | 36,4 g |
- waarvan verzadigd | 18,1 g |
Koolhydraten | 54,5 g |
- waarvan suikers | 35,5 g |
Eiwitten | 3,8 g |
Zout | 0,114 g |
250 gram
België.
Montserrat BVBA, Boonhoek 22, 8880 Ledegem, België.