Do you have a question about this product?
Our employee is happy to help you find the right product
Maak eenvoudig en snel een heerlijke groene curry met deze pure curry pasta. Vrij van toegevoegde suiker en met maar liefst 45% biologische chilli. Lees meer.
Our employee is happy to help you find the right product
Groene curry is een van de meest bekende Thaise curry's, een klassieker die je gerechtenlijst zal verrijken als je het op de juiste manier bereidt. De basis bestaat uit een mengsel van chili, citroengras, kaffirlimoen, galangalwortel voor een authentieke citrussmaak, en specerijen zoals komijn en koriander, die de onmiskenbare Thaise smaak creëren.
Deze currypasta wordt gemaakt in Thailand, in een van de allereerste biologische boerderijen die het land kent.
Probeer ook eens de Thaise rode currypasta.
Maak er met kokosmelk een heerlijke curry (of soep) van. Roerbak groenten in een wok, voeg de currypasta en kokosmelk toe en laat een paar minuten sudderen. Serveer met rijst.
Bewaar na openen maximaal 6 maanden in de koelkast.
45% chili* (Thailand), citroengras* (Thailand), sjalot* (Thailand), knoflook* (Thailand), zout (Thailand), korianderzaad* (Thailand), galangal* (Thailand), kaffirlimoenschil* (Thailand), komijn* (Thailand), zuurteregelaar: citroenzuur (Thailand)
* = van biologische landbouw
Energie |
317 kJ / 76 kcal |
Vet |
0,5 g |
- waarvan verzadigd |
0,1 g |
Koolhydraten |
9,7 g |
- waarvan suikers |
2,8 g |
Vezels |
9,6 g |
Eiwitten |
3,5 g |
Zout |
13,9 g |
Natrium |
5560 mg |
120g
Thailand
Terrasana, Waaier 10, 2451 VV Leimuiden