Do you have a question about this product?
Our employee is happy to help you find the right product
Lactosevrije pure chocolade gevuld met romige hazelnootpraline. Glutenvrij en gezoet met kokosbloesemsuiker. Lees meer.
Our employee is happy to help you find the right product
Gezond genieten met Pasen en onmisbaar op de paastafel zijn deze heerlijke pure gevulde paashaasjes met een praline vulling. Vrij van lactose en gluten. Gemaakt van echte Belgische chocolade en gevuld met een hazelnoten praline.
Voorheen werd deze chocolade gemaakt met sojalecithine, maar we zijn erg blij dat we kunnen melden dat ze vanaf nu zijn gemaakt met zonnebloemlecithine! Ook zijn deze haasjes gemaakt met rijstsiroop, dus volledig plantaardig gemaakt en nog geheel biologisch ook!
Wiloco chocolade is vervaardigd door chocolatier Montserrat uit Anzegem, een artisanaal familiebedrijf dat zich al jaren specialiseert in biologische, suikervrije en - meer recentelijk - ook melk- en lactosevrije chocoladeproducten. Chocolade die qua smaak ook nog eens uitzonderlijk lekker is.
Wiloco is in het bezit van erkende bio-organisme “Certisys” certificaat.
Bij Wiloco én hun leveranciers van biologische grondstoffen wordt er zeer streng gecontroleerd en worden onaangekondigde steekproeven uitgevoerd.
Koel en droog bewaren.
Kokosbloesemsuiker*, cacaomassa*, cacaoboter*, hazelnoten (12,4%)*, niet geraffineerde gedehydrateerde rijstsiroop*, emulgator: zonnebloemlecithine*, natuurlijke vanille*.
*Van gecontroleerde biologische landbouw.
Verwerkt in een bedrijf waar noten, soja en melkbestanddelen verwerkt worden.
Energie | 2327 kJ / 558 kcal |
Vetten | 39,9 g |
- waarvan verzadigd | 20,2 g |
Koolhydraten | 49,7 g |
- waarvan suikers | 31,8 g |
Eiwitten | 5,6 g |
Zout | 0,14 g |
150 gram
Montserrat bvba, Boonhoek 22, 8880 Ledegem, België.