Do you have a question about this product?
Our employee is happy to help you find the right product
Licht bruisende gefermenteerde drank op basis van rooibos thee, aangevuld met een lichte rozemarijn kruiden smaak. Lees meer.
Our employee is happy to help you find the right product
Kombucha wordt gemaakt van verse thee, rietsuiker en een levend ferment. Dit levende ferment is een mix van verschillende bacteriën en gisten. Door dit te combineren met suiker komt er een gistingsproces op gang. Waarin de bacteriën en gisten de suiker ‘opeten’. Hierdoor ontstaan er allemaal zuren, gisten, enzymen en andere stoffen. Des te langer je alles laat fermenteren des te zuurder de smaak van de kombucha.
De basis van onze Kombucha Rooibos & Rozemarijn is Rooibos thee aangevuld met rozemarijn. Door ons speciale proces van fermenteren bevat onze kombucha minder dan 0,2 gram restsuiker per 100 ml. Door het fermenteren ontstaat er een licht bruisje in de drank. De kombucha wordt niet gepasteuriseerd.
Probiotica, oftewel je goede darmbacteriën, vormen een belangrijk onderdeel van een gezonde darmflora.* Ze zorgen voor een goede opname van voedingsstoffen* en bestrijden de slechte stoffen in je darmen. Daarnaast ondersteunen probiotica een gezond immuunsysteem*.
*Geoorloofde ESFA claims.
Bouw het drinken van Kombucha langzaam op om te kijken hoe je lichaam er op reageert.
Fles rechtop bewaren, niet schudden, voorzichtig openen.Â
Na opening circa 7 dagen houdbaar in de koelkast.
Gefilterd water (omgekeerde osmose), rietsuiker* (omgezet tijdens het natuurlijke gistingsproces), 5% rooibos*, 1% rozemarijn*, levend kombuchaferment*.
*Van biologische teelt.
Energie | 18,4 kJ / 4,4 kcal |
Vetten | <0,1 g |
- waarvan verzadigd | <0,1 g |
Koolhydraten | 1,1 g |
- waarvan suikers | <0,2 g |
Vezels | 0 g |
Eiwitten | <0,1 g |
Zout | <0,01 g |
Alcohol | <1,0% vol. |
* % RI: Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ/2000 kcal).
500 ml (16,9 fluid oz).
Mattisson Healthcare BV, Middenweg 16, 3401 MB IJsselstein, Nederland.