Do you have a question about this product?
Our employee is happy to help you find the right product
Kuzu is een bindmiddel voor in sausjes, soepen of smoothies. Het bindmiddel is gemaakt van het zetmeel uit de wortel van de Japanse Kuzuplant. Lees meer.
Our employee is happy to help you find the right product
Dit bindmiddel wordt gemaakt van het zetmeel uit de wortel van de Japanse Kuzuplant. Het heeft geen smaak, maar geeft je gerecht een romige structuur. Volgens de Japanners is de Kuzuplant een medicinale plant en is in Japans ook populair om de gezondheidsvoordelen.
Je kunt Kuzu gebruiken voor het binden van sauzen, soepen of smoothies.
De werking en binding van Kuzu is te vergelijken met het poeder arrowroot of maizena. Het dikt vooral warme vloeistoffen goed in.
Gebruik 10g kuzu per 250 ml vocht. Los voor gebruik op in 2-3 eetlepels koud water. Gebruik 50g kuzu op 400 ml vocht voor maken van pudding.
Bewaar na openen luchtdicht op een droge, donkere plek op kamertemperatuur (max 20 °C).
kuzu* (Japan)
* = van biologische landbouw ° = RainForest Alliance gecertificeerd
Energie | 1428 kJ / 336 kcal |
Vetten | 0 g |
- waarvan verzadigd | 0 g |
Koolhydraten | 84 g |
- waarvan suikers | 0 g |
Vezels | 0 g |
Eiwitten | 0 g |
Zout | 0,1 g |
750 ml
TerraSana, P.O. box 70, 2450 AB Leimuiden, Nederland.