Do you have a question about this product?
Our employee is happy to help you find the right product
Een echte authentieke Aziatische smaakmaker. Deze zoete sojasaus is geheel biologische en gezoet met kokosbloesemsuiker. Lees meer.
Our employee is happy to help you find the right product
Wil je moeiteloos een gerecht naar een hoger niveau tillen? Voeg gewoon een scheutje biologische ketjap manis toe. Dit geheim is al geruime tijd bekend in Indonesië, maar wordt ook elders gewaardeerd.
Deze zoete sojasaus marinade is ideaal om tofu of tempeh op smaak te brengen, maar een scheutje in soep of saus geeft elk gerecht een oosters tintje. Wat deze ketjap manis echt bijzonder maakt, is dat deze gezoet is met kokosbloesemsuiker, een suiker met een lage glycemische index (GI). Dit maakt het niet alleen gezonder, maar bovenal... heerlijk!
Schudden voor gebruik. Breng je gerecht op smaak met deze heerlijke marinade. Onmisbaar in je nasi of bami.
Na opening gekoeld bewaren.
kokosbloesemsuiker* (Indonesië), water (Nederland), tapiocasiroop* (België), tamari* (SOJAbonen*, water, zeezout, shochu gezouten* (water, rijst*, zout, koji-ferment), koji-ferment) (Japan), witte wijnazijn* (Spanje), zeezout (Nederland), verdikkingsmiddel: maiszetmeel*, gemberpoeder* (India)
* = van biologische landbouw
Energie |
929 kJ / 220 kcal |
Vet |
0,06 g |
- waarvan verzadigd |
0,03 g |
Koolhydraten |
53,7 g |
- waarvan suikers |
43,19 g |
Vezels |
0,77 g |
Eiwitten |
0,89 g |
Zout |
3,26 g |
250ml
Nederland
Terrasana, Waaier 10, 2451 VV Leimuiden