Met al vele jaren ervaring in het bakken van biologische koekjes was het nu tijd voor een nieuw avontuur... de wereld van glutenvrij en dit doen ze graag met veel passie en liefde voor het ambacht. Koekjes die niet onderdoen van niet-glutenvrij, maar juist smaakvoller door meer variatie in granen zoals haver, rijst, quinoa, teff en boekweit. Palmvrij en zonder geraffineerde suikers.
Corn Crake is een geautomatiseerde maar ambachtelijke bakkerij waar uitsluitend glutenvrije koekjes worden gebakken. Doordat de bakkerij uitsluitend biologisch, veganistisch en glutenvrij produceert is dit binnenshuis makkelijker dit te garanderen. Aankoop en risicoanalyse is dus van het grootste belang. Voor alle ingrediënten die aangeschaft worden verstrekt de leverancier bijbehorende specificaties omtrent verwijzing naar bio en de eventuele kruisbesmetting die in een product kan voorkomen. Vooral bij glutenvrij ben je extra kritisch in de graanleverancier van verschillende meelsoorten en hoe en waar ze verpakt zijn. Achter de verschillende keurmerken die op de verpakking staan staat een controleorganisatie die zorgt voor een goede naleving.