Do you have a question about this product?
Our employee is happy to help you find the right product
Zwarte knoflook heeft subtiele hints van soja vermengd met de pittige smaak van knoflook. Lees meer.
Our employee is happy to help you find the right product
Voeg een unieke smaak toe aan al je gerechten. Door de salade, saus, hummus, dressing, soep of op je brood, het is een ware alleskunner!
Het is een natuurlijke smaakversterker, dus het geeft ieder gerecht een boost. De geur van knoflook is verdwenen, maar de gezonde eigenschappen niet. De bol en zwarte teentjes zijn zacht, dit is normaal en komt door het verwarmingsproces.
Zwarte knoflook wordt geproduceerd door de hele bollen door middel van een zorgvuldig gecontroleerd vocht en verwarming proces te fermenteren in enkele weken. De suikers en aminozuren reageren en produceren samen melanoidine - die verantwoordelijk is voor de rijke zwarte kleur.
Zwarte knoflook heeft geen toevoegingen, is laag in vet, rijk aan natuurlijke suikers en laat geen spoor van geur of slechte adem achter. Een aantrekkelijke delicatesse voor het maken van bijvoorbeeld een heerlijk knoflooksaus! Bekijk ook de verpakking voor 3 overheerlijke recepten.
Ter inspiratie vindt je op de site twee lekkere recepten met zwarte knoflook:
De allicine die vaak zorgt voor darmproblemen, in witte knoflook, zit niet meer in zwarte knoflook.
Dit is omgezet in S-Allylcysteïne.
Koel, droog en op kamertemperatuur bewaren.
Biologische gefermenteerde knoflook.
Energie |
1103 kJ / 260 kcal |
Vet |
0 g |
- waarvan verzadigd |
0 g |
Koolhydraten |
54 g |
- waarvan suikers* |
12,0 g |
Eiwitten |
10 g |
Zout |
0,4 g |
* Dit product bevat van nature aanwezige suikers
** De teentjes komen zacht en week uit de oven. Doordat de bollen niet luchtdicht zijn verpakt, kunnen de teentjes hiervan wat uit drogen in de loop van tijd. We kunnen hier helaas niks aan doen. **
1 bol knoflook.
Minimale netto gewicht: 40 gram.
Kuperus Foods, Apolloweg 197, 8938 AT Leeuwarden.