Do you have a question about this product?
Our employee is happy to help you find the right product
Beleg je ontbijt met deze heerlijke frisse fruitspread gemaakt van biologische frambozen. Lees meer.
Our employee is happy to help you find the right product
Bijzonder aan de productiewijze is dat de vruchtenspread op een lage temperatuur geproduceerd worden. "Dit is erg speciaal. Niemand anders durft het aan om jam op zo'n lage temperatuur te bereiden. En omdat het niet gekookt wordt, blijven de anti-oxidanten bewaard. Ook komen de suikers in de spread uit het fruit zelf, en niet uit allerlei toevoegingen."
Het grootste verschil met andere jamproducenten is dat Rigoni di Asiago de vruchten ook zelf teelt. Dit gebeurt op grote lappen grond in Italiƫ en Bulgarije. Hierdoor heeft de producent invloed op het hele productieproces. "Met Fiordifrutta koop je gegarandeerd het best mogelijke fruit, dat op de beste manier verwerkt wordt."
Bekijk hier hoe de fruitspread wordt gemaakt:
Na opening in koelkastĀ op 4 Ā°C bewaren en binnen korte tijd consumeren.
Framboos* (60%), appelsap*, geleermiddel: pectine.
*Biologisch.
Alle ingrediƫnten in deze spread zijn behaald uit fruit.
Energie | 675 kJ / 160 kcal |
Vetten | 0 g |
- waarvan verzadigd | 0 g |
Koolhydraten | 38 g |
- waarvan suikers | 37 g |
Vezels | 3,1 g |
Eiwitten | 0 g |
Zout | 0,13 g |
Energie | 135 kJ / 32 kcal |
Vetten | 0 g |
- waarvan verzadigd | 0 g |
Koolhdyraten | 7,6 g |
- waarvan suikers | 7,4 g |
Vezels | 0,6 g |
Eiwitten | 0 g |
Zout | 0,03 g |
260 gram (9,1 oz).
Deze verpakking bevat ongeveer 13 porties.
20 gram (1 portie) = 4 theelepels.
Italiƫ.
Rigoni di Asiago S.r.l. via Oberdan, 28Ā 36012 Asiago, ItaliĆ«.