Do you have a question about this product?
Our employee is happy to help you find the right product
Biologische boekweitgrutten Lees meer.
Our employee is happy to help you find the right product
Boekweitgrutten worden gemaakt om (grutten) pap van te maken. Boekweit komt oorspronkelijk uit China en Mongolië. Voor boekweitgrutten wordt boekweit grof gebroken. Tot het begin van de twintigste eeuw werd het op arme gronden in Drente en Brabant verbouwd. Onze boekweitgrutten komen voornamelijk uit Duitsland.
Voor 4 personen: 1 kop boekweitgrutten met 2 koppen water aan de kook brengen. De grutten in 5 minuten op een zacht vuur gaar laten worden. Voeg om pap te maken 3 koppen water extra toe.
Koel en droog bewaren.
Boekweit*.
* Van biologische herkomst.
Verpakt in een ruimte waar ook granen, noten, sesam en soja verwerkt worden.
Energie |
1430 kJ / 342 kcal |
Vet |
1,55 g |
- waarvan verzadigd |
0,29 g |
Koolhydraten |
72,6 g |
- waarvan suikers |
0,29 g |
Vezels |
3,2 g |
Eiwitten |
8,1 g |
Zout |
0,003 g |
500 gram (17,6 oz).
Odin, De Panover 1, 4191 GV Geldermalsen.