Do you have a question about this product?
Our employee is happy to help you find the right product
Deze cashewpasta bestaat uit geroosterde, biologische cashewnoten met een snufje Himalayazout. Er zit een lekkere crunch in, door de stukjes cashewnoot. Lees meer.
Our employee is happy to help you find the right product
Onze cashewpasta bestaat uit geroosterde, biologische cashewnoten met een beetje Himalayazout. Er zit een lekkere crunch in, door de stukjes cashewnoot. Deze lekkere pasta heeft een lichtzoete smaak en een romige structuur. Wat je proeft is puur, biologisch en huisgemaakt. Cashewpasta crunch is populair bij kinderen. Met de crunchiness is cashewpasta verrassend lekker op zaden crackers of wafels, maar ook erg geschikt om mee te bakken. Een feestje bij je ontbijt of lunch!
Wie de bijzondere cashewnoot heeft ontdekt? De Portugezen hebben rond 1558 de noot ontdekt in het door hen gekoloniseerde Brazilië.
De noten worden zorgvuldig en extra fijn vermalen en afgevuld. Er worden alleen noten met de hoogste kwaliteit gebruikt voor de juiste, pure smaak, zonder toevoegingen.
Natuurlijk lekker op je zaden of quinoa cracker. Ook lekker over je kokosyoghurt of havermout. En dat laagje olie op de notenpasta? Gewoon even roeren.
Bewaar na openen luchtdicht op een droge, donkere plek op kamertemperatuur (max 20 °C).
CASHEWNOTEN geroosterd* (Burkina faso), Himalayazout
* = van biologische landbouw
Kan sporen van pinda, sesam, amandelen en hazelnoten bevatten.
Energie | 2595kJ / 627 kcal |
Vetten | 51,6 g |
- waarvan verzadigd | 9,2 g |
Koolhydraten | 15 g |
- waarvan suikers | 0 g |
Vezels | 8,3 g |
Eiwitten | 21,5 g |
Zout | 0,18 g |
Natrium | 8mg |
250 gram (8,8 oz).
TerraSana, P.O. box 70, 2450 AB Leimuiden, Nederland.