Menu
EUR
Quinoasalade met geroosterde kikkererwten, rode biet en Zonnebloempasta

Quinoasalade met geroosterde kikkererwten, rode biet en Zonnebloempasta

Door: Mieke Hendriks Reacties: 0

Een heerlijke quinoabowl! Alles in één grote kom, klaar in slechts 40 minuten. Lekker als lunch of maaltijdsalade.

1 grote bowl | 40 min.

Wat heb je nodig:

Bereiding:

Verwarm de oven voor op 220°C.

Kook de quinoa in ca. 15 minuten gaar, volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Meng de (geweekte) kikkererwten met de miso, sesamolie en zonnebloempasta en rooster ze in ca. 10 minuten gaar in de oven.

Snipper de rode ui. Snijd de rode biet(jes) en augurken in plakjes. Snijd de avocado in blokjes.

Rooster de pompoenpitten in een droge koekenpan goudbruin.

Haal de kikkererwten uit de oven. Giet de quinoa af.

Meng de rucola met alle ingrediënten, maak naar smaak af met de balsamicocreme en geniet!

 

Dit recept komt van TerraSana.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste die reageert

Recente artikelen

07-11-2024
Bananenbrood
08-10-2024
Karamel pudding
01-10-2024
Gelatine Gummies

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang direct ons leef puur receptenboek met 30 gezonde en snelle recepten
Billink SOFORT
Kies uw taal
Kies uw valuta
Mijn account
Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
0,00
Bestel nog voor €55,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan jouw winkelwagen!