Puur Mieke glutenvrije sesambroodjes
Luchtige en voedzame sesambroodjes zonder gluten! Gemaakt met cassavemeel, vlozaad en appelmoes voor een zachte structuur. Simpel, snel en perfect voor elk moment.
4 broodjes – 30 minuten
Wat heb je nodig:
- 150 gr cassavemeel
- 15 gr psylliumvezels
- 1 tl bakpoeder
- 1 tl zout
- 4 grote eieren
- 100 gr appelmoes, zonder suiker
Topping
- 1 eidooier
- sesamzaadjes
Bereiding:
Verwarm de oven voor op 200ËšC
Neem een kom en voeg hier eerst de droge ingrediënten aan toe. Roer die even goed door. Voeg dan de eieren en appelmoes toe en mix dit met een lepel en je handen tot een stevige massa.
Verdeel het deeg in vier en maak er vier ballen van in een rondje. Bestrijk met ei en bestrooi met sesamzaadjes.
Bak in de oven voor 22-25 minuten of tot goudbruin.
Â