Menu
EUR
Pannacotta met granaatappel

Pannacotta met granaatappel

Door: Mieke Hendriks Reacties: 0

Dit feestelijke dessert met kokos, honing en granaatappelpitjes is een heerlijke afsluiter voor de feestdagen. Het recept is eenvoudig te maken, en de combinatie van romige kokos met een frisse toevoeging van citroen zorgt voor een lichte en aangename smaak. Perfect voor een feestelijk diner!

Wat heb je nodig:

Bereiding:

Meng de gelatine met een klein beetje koud water en laat staan voor vijf minuten.

Ondertussen doe je de kokosroom en honing in een klein steelpannetje. Verwarm dit onder voortdurend roeren. Het hoeft niet te koken. Laat het goed warm worden.

Meng nu wat van de warme vloeistof door de gelatine. Roer dit goed los zodat je een egaal geheel hebt. Voeg dit toe aan de warme vloeistof in de pan en roer tot de gelatine goed is opgelost.

Haal van het vuur en meng met de kokosyoghurt, vanille extract en citroensap. Roer goed door en verdeel dan over 6 pannacotta vormpjes. Zet in de koeling voor minimaal 4 uur.

Serveer de pannacotta met granaatappelpitjes.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste die reageert

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang direct ons leef puur receptenboek met 30 gezonde en snelle recepten
Billink SOFORT
Kies uw taal
Kies uw valuta
ā‚¬
Mijn account
Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
0,00
Bestel nog voor ā‚¬55,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan jouw winkelwagen!