Paleo Tulband
Wellicht heb je minder tijd om de keuken in te duiken om lekkernijen te maken voor Pasen? Deze tulband maak je zo klaar zonder stress! Heerlijk plakje cake bij de koffie of thee als visite komt. Het “wow-effect” is gegarandeerd!
Ingrediënten:
- 2 pakken The Other Foods Pannenkoekmix
- 2 bananen
- 3 eetlepels rozijnen
- 1 appel, geraspt
- Sap van een halve citroen
- 2 theelepels kaneel
- 8 eieren
- 30 ml vloeibaar kokosolie
- 30 g amandelschaafsel of Chufa schaafsel
Bereiding:
Prak de bananen in een ruime kom tot een gladde massa. Doe de eieren, de geraspte appel, citroensap, kokosolie bij de geprakte banaan en meng het goed met elkaar (kan ook in de keukenmachine). In een andere kom meng de 2 pakjes The Other Foods Pannenkoekmix en de 2 theelepels kaneel door elkaar.
Roer de natte ingrediënten (eerste kom) en de droge ingrediënten (tweede kom) goed bij elkaar en meng nog de rozijnen en de amandelschaafsel doorheen. Schep de deeg in een tulbandvorm (als je siliconen tulbandvorm gebruikt hoeft het niet ingevet worden) en leg het voor ca. 45-50 minuten op 180 graden in de voorverwarmde oven.
Na baktijd, laat de cake ca. 10 minuten afkoelen voordat je de het uit de tulbandvorm haalt. Snijd de cake in plakjes aan tafel, zodat je gasten de fantastische tulband vorm kunnen bewonderen!
Dit recept is ontwikkeld in samenwerking met The Other Foods