Matcha Chiapudding met Witte Amandelpasta
Geniet van een verfrissende en voedzame start van de dag met deze heerlijke chiapudding met een twist. Een smaakvol begin van je dag!
1 kom | 15 min. en 10 min. weken
Wat heb je nodig:
- 30 gram Chiazaad
- 1 el Witte Amandelpasta
- 200 ml kokosdrank
- 1 tl Matcha Latte
- 50 gram aardbeien
Optioneel: Ahornsiroop graad A
Bereiding:
Meng het chiazaad met de kokosdrank in een mok. Laat, onder af en toe roeren, ca. 10 minuten wellen,Ā tot het chiazaad de drank heeft opgenomen. Roer vooral in de eerste paar minuten steeds goed door, anders gaat het chiazaad aan elkaar plakken.
Roer de matcha latte door de chiapudding.
Vind je de pudding niet zoet genoeg? Voeg dan een eetlepel ahornsiroop toe.
Prak een deel van de aardbeien fijn en roer door de chiapudding. Snijd de rest in stukjes.
Schep de amandelpasta op de pudding. Garneer met de stukjes aardbeien.
Tip: Wil je een keer wat anders? Maak dan blanke kokosvla! Meng de kokosdrank met arrowroot in een steelpannetje en verwarm langzaam. NĆ©t voordat de arrowroot goed begint te stollen en de substantie lijkt op vla, haal je het van het vuur. Blijf dan nog een minuutje goed roeren. Voeg evt. Ahornsiroop of Kokosbloesemsuiker toe.
Dit recept komt van TerraSana.