Menu
EUR
Vegan 'Parmezaanse Kaas' maken van Edelgistvlokken

Vegan 'Parmezaanse Kaas' maken van Edelgistvlokken

Door: Mieke Hendriks Reacties: 0

Genieten van een noot-kaasachtige smaak met deze veganistische strooikaas.

Zelf 'Parmezaanse Kaas' maken van Edelgistvlokken is super makkelijk en lekker! 

Heerlijk over je bord pasta of als smaakmaker bij groente.

Ingrediënten:

Rooster de sesamzaad kort in een droge koekenpan. Laat ze even afkoelen en meng alle ingrediënten samen in een keukenmachine tot de gewenste consistentie.

Smakelijk!

Dit recept is ontwikkeld in samenwerking met Mattisson


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste die reageert

Recente artikelen

07-11-2024
Bananenbrood
08-10-2024
Karamel pudding
01-10-2024
Gelatine Gummies

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang direct ons leef puur receptenboek met 30 gezonde en snelle recepten
Billink SOFORT
Kies uw taal
Kies uw valuta
€
Mijn account
Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
0,00
Bestel nog voor €55,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan jouw winkelwagen!