Granola Bites met Witte Amandelpasta
Een eenvoudig en heerlijk recept voor een Granola koek, bar of reep. Deze granola bites maak je met maar 5 producten en hooguit 10 minuten tijd. Perfect voor onderweg of als een gezonde snack.
6-8 repen | 10 min. bereiden
Wat heb je nodig:
- 120 gram Dadels
- 100 gram Havermout
- 2 el Witte Amandelpasta
- 30 gram Ahornsiroop Graad A
- 120 gram Gemengde Noten
Bereiding:
Verwarm de oven op 160°C.
Verspreid de havermout over een bakplaat met bakpapier. Rooster dit in 10 minuten lichtbruin. Schep af en toe even om.
Maal de dadels in de keukenmachine tot een gladde bal. Doe dit in een grote kom.
Voeg de amandelpasta en ahornsiroop toe en roer door elkaar.
Crush de noten in de keukenmachine door kort te pulseren. Je kunt de noten zo groot of klein laten als je wilt. Meng de noten door de dadelmassa.
Bedek een vierkant bakje van 12x12 met bakpapier en doe hier het mengsel in. Druk goed aan, zet het 30 minuten in de vriezer en snijd er dan blokjes of repen van.
Dit recept komt van TerraSana.