05
Mar
2024
Glutenvrije ontbijtkoek met Ahornsiroop
Reacties: 0
Een super lekker ontbijtrecept voor zelfgemaakte, glutenvrije ontbijtkoek. Deze homemade ontbijtkoek kun je zonder zorgen aan je kinderen meegeven of als ontbijt eten.
12 stukjes | 20 min. bereiden
Wat heb je nodig:
- 75 gram Cashewnoten
- 400 gram Havermeel
- 400 gram appelpuree
- 2 el Speculaaskruiden
- 100 gram Haverdrank
- 15 gram Ahornsiroop graad C
- 3 tl Bakpoeder
Bereiding:
Verwarm de oven voor op 160°C.
Hak de cashewnoten grof en zet apart.
Meng de rest van de ingrediënten in een kom, tot een stevig deeg ontstaat.
Doe in een cakeblik of ovenschaal en strooi de cashewnoten erover. Bak in ca. 50 minuten goudbruin in de oven.
Dit recept komt van TerraSana.