Menu
EUR
Glutenvrije ontbijtkoek met Ahornsiroop

Glutenvrije ontbijtkoek met Ahornsiroop

Door: Mieke Hendriks Reacties: 0

Een super lekker ontbijtrecept voor zelfgemaakte, glutenvrije ontbijtkoek. Deze homemade ontbijtkoek kun je zonder zorgen aan je kinderen meegeven of als ontbijt eten.

12 stukjes | 20 min. bereiden

Wat heb je nodig:

Bereiding:

Verwarm de oven voor op 160°C.

Hak de cashewnoten grof en zet apart.

Meng de rest van de ingrediënten in een kom, tot een stevig deeg ontstaat.

Doe in een cakeblik of ovenschaal en strooi de cashewnoten erover. Bak in ca. 50 minuten goudbruin in de oven.

Dit recept komt van TerraSana.


Reacties (0)

gravatar
Angela
Geplaatst op 2024-11-19 10:48:16
Klinkt heerlijk en fijne eerlijke ingrediënten

Appelpuree. Is dat hetzelfde idee als appelmoes?

---

Dag Angela,

Dank je wel voor je vraag!
Appelmoes word vaak gemaakt door appels te gaar te koken in een beetje water met suiker. Het liefst gebruiken we producten zonder toegevoegde suikers. Bij Ekoplaza kun je bijvoorbeeld Appelpuree kopen. Dit is inderdaad een appelmoes, maar dan zonder toevoegingen.

We wensen je veel bakplezier :-)

Groetjes, Marijke - Klantenservice Puur Mieke

Recente artikelen

07-11-2024
Bananenbrood
08-10-2024
Karamel pudding
01-10-2024
Gelatine Gummies

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang direct ons leef puur receptenboek met 30 gezonde en snelle recepten
Billink SOFORT
Kies uw taal
Kies uw valuta
Mijn account
Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
0,00
Bestel nog voor €55,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan jouw winkelwagen!