Do you have a question about this product?
Our employee is happy to help you find the right product
Combinatie van wijnsteenzuur en bakzout Lees meer.
Our employee is happy to help you find the right product
Bakpoeder puur van Natuurlijk Natuurlijk is een zuivere bakpoeder met de juiste combinatie van wijnsteenzuur en bakzout. Het ideale rijsmiddel voor koekjes en cake.
Als je erg zure ingrediënten gebruikt, zoals citroensap, yoghurt, karnemelk, cacao, azijn, honing of iets dergelijks, dan kun je beter bakzout gebruiken als bakpoeder, of een gedeelte van het bakpoeder vervangen door bakzout. Het zuur uit het bakpoeder blijft anders ongebruikt achter in het gebakken product en komt de smaak dan niet ten goede. Deze tip geld voor alle bakpoeders, niet alleen die van ons!
Je kunt ook eenvoudig je eigen zelfrijzend bakmeel maken.
Ook verkrijgbaar in 250 gram.
Meng 2½ theelepels bakpoeder (10g) met 500g bloem.
In afgesloten originele verpakking. Koel en droog bewaren.
Natriumbicarbonaat (bakzout), wijnsteenzuur.
Energie | 607 kJ / 140 kcal |
Eiwitten | 0 g |
Koolhydraten | 46,8 g |
Vet | 0 g |
Vezels | 0 g |
Zout | 0 g |
Natrium (Na) | ≈14349 mg |
Calcium (Ca) | <200 mg |
IJzer | <10 mg |
100 gram (3,52 oz).
Nederland
NATUURLIJK NATUURLIJK, Sint Hubertus 115, 6713 JR Ede, Nederland.