Do you have a question about this product?
Our employee is happy to help you find the right product
Amandelpasta crunchy wordt puur en alleen gemaakt van sterk geroosterde, biologische amandelen. Door de schil mee te roosteren en te malen krijgt de amandelpasta een bijzonder lekkere, uitgesproken smaak. Lees meer.
Our employee is happy to help you find the right product
De klassieke biologische amandelpasta is er nu ook met een crunch. Amandelpasta wordt puur en alleen gemaakt van licht geroosterde, biologische amandelen. Door de schil mee te roosteren en te malen krijgt de amandelpasta een bijzonder lekkere, uitgesproken smaak. Bovendien blijven zo alle goede voedingsstoffen uit de schil in de pasta. Met amandelpasta kun je heerlijk bakken en smoothies maken, maar het is ook erg lekker op zadenbrood, wafels en cracker.
Er zijn ook twee varianten verkrijgbaar zonder crunch:
AMANDELEN geroosterd* (Spanje)
* = van biologische landbouw
Kan sporen van sesam, pinda, hazelnoot en cashewnoot bevatten.
Energie | 2622kJ / 634 kcal |
Vetten | 53 g |
- waarvan verzadigd | 4,5 g |
Koolhydraten | 12 g |
- waarvan suikers | 3,5 g |
Vezels | 8,5 g |
Eiwitten | 23 g |
Zout | 0,07 g |
Natrium | 28mg |
250 gram (8,8 oz).
TerraSana, P.O. box 70, 2450 AB Leimuiden, Nederland.